Váš spolehlivý partner

Nařízení vlády ČR

Vážení zákazníci,

 nařízením vlády České republiky z důvodu šíření nemoci COVID-19, oznamujeme uzavření prodejny v období 14. 3. - 31. 3. 2020. 

 Nadále zůstáváme ve spojení přes e-mail a sociální sítě. 

 Děkujeme za pochopení, zůstaňte zdraví. 

 Nábytek Street

Parkování

   Možnosti parkování pro naše zákazníky:

  • podélná stání na ulici Havlíčkova u prodejny v režimu parkovacích hodin na dobu 30 min.
  • možnost parkování uvnitř objektu pro pohodlnou nakládku a výběr zboží.

 

     Podmínky ochrany osobních údajů

 

I.

Základní ustanovení

  1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je společnost Nábytek Street spol. s.r.o. IČ 26967774 se sídlem Havlíčkova 4811/35 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl C, vložka 48787, (dále jen: „správce“).
  2. Kontaktní údaje správce jsou:

adresa:  Havlíčkova 4811/35, 586 01 Jihlava

e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

telefon:  +420 567 302 440

  1. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno, identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.
  2. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů. 

 

II.

Zdroje a kategorie zpracovávaných osobních údajů

  1. Správce zpracovává osobní údaje, které jste mu poskytl/a nebo osobní údaje, které správce získal na základě plnění Vaší objednávky:

●        jméno a příjmení

●        e-mailová adresa

●        poštovní adresa

●        telefon

 

  1. Správce zpracovává Vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje nezbytné pro plnění smlouvy.

 

III.

Zákonný důvod a účel zpracování osobních údajů

  1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je

●        plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR,

●        splnění právní povinnosti správce podle čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR,

 

●        Váš souhlas se zpracováním pro účely poskytování přímého marketingu (zejména pro zasílání obchodních sdělení a newsletterů) podle čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR ve spojení s § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti v případě, že nedošlo k objednávce zboží nebo služby.

  1. Účelem zpracování osobních údajů je

●        vyřízení Vaší objednávky a výkon práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem; při objednávce jsou vyžadovány osobní údaje, které jsou nutné pro úspěšné vyřízení objednávky (jméno a adresa, kontakt), poskytnutí osobních údajů je nutným požadavkem pro uzavření a plnění smlouvy, bez poskytnutí osobních údajů není možné smlouvu uzavřít či jí ze strany správce plnit,

●        plnění právních povinností vůči státu,

 

  1. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR. 

 

IV.

Doba uchovávání údajů

  1. Správce uchovává osobní údaje

●        po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů (po dobu 10 let od ukončení smluvního vztahu).

●        po dobu, než je odvolán souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely marketingu, nejdéle 5 let, jsou-li osobní údaje zpracovávány na základě souhlasu.

  1. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje vymaže.

 

V.

Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

  1. Příjemci osobních údajů jsou osoby

●        podílející se na dodání zboží/služeb/realizaci plateb na základě smlouvy,

●        zajišťující služby provozování webových stránek,

●        zajišťující marketingové služby.

  1. Správce nemá v úmyslu předat osobní údaje mimo ČR nebo mezinárodní organizaci. Příjemci osobních údajů ve třetích zemích mohou být poskytovatelé mailingových služeb, cloudových služeb a telemetrických služeb.  

 

VI.

Zpracovatelé osobních údajů

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem, osobní údaje však pro něj mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

• Československá obchodní banka, a. s. se sídlem Praha 5, Radlická 333/150, PSČ 15000, IČO: 00001350,  – u této banky máme zřízený běžný účet;

• Google Inc. se sídlem Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA – nástroj GoogleAnalytics nám pomáhá zjistit nejrůznější analytické a statistické údaje o webu;

• Případně další poskytovatel zpracovatelských softwarům služeb a aplikací, které však v současné době správce nevyužívá.

 

 

VII.

Vaše práva

  1. Za podmínek stanovených v GDPR máte

●        právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,

●        právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,

●        právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,

●        právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR,

●        právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR a

 

  1. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů, případně se obrátit na soud.

 

VIII.

Podmínky zabezpečení osobních údajů

  1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.
  2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě.
  3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

 

IX.

Závěrečná ustanovení

 

  1. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a. 

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 25.5.2018.

 

 

 
 

K ukládání nastavení a správnému fungování využíváme soubory cookies. Používáním webu s jejich používáním souhlasíte.